Support

Support Requests

Last post
jake

jake
3 posts
---
Location:
n.a.
29.08.2012 12:38

PDF icon appears twice

Hello,

First of all, thanks for making this extension! It was simple to set up and works well for my needs.

The PDF icon is displayed twice on all of my articles. I am fairly certain that this is being caused by the template I am using. It's not really a big problem on the article itself, but when I create a pdf, there is a blue hyperlink that says |Print| but is not functional. I would prefer it if this link was not on the PDF and think the second icon is creating the link.

I've been looking at the code to see where the icon is generated but cannot seem to find it. Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Jake




 
EvanFillman

EvanFillman
8 posts
---
Location:
n.a.
30.08.2012 03:27

Re: PDF icon appears twice

Jake,

I have been trying to think of what might cause this.

The pdf button code fires separate of what is in your template.

The only thing it should be using from your template is the PDF button image if you have one specified. Are you getting any PDF buttons at all?

The code that creates the button is function pdf_popup in pdfbutton.php




 
jake

jake
3 posts
---
Location:
n.a.
04.09.2012 12:51

Re: PDF icon appears twice

I can see the PDF button that is in my template folder.

Not sure if this is relevant information, but the icon appears in both the "right" and "content" classes on my webpage. How does the plug-in tell joomla where to place it? My php is pretty weak, but I somewhat understand the flow of it.

Jake




 
EvanFillman

EvanFillman
8 posts
---
Location:
n.a.
16.09.2012 03:45

Re: PDF icon appears twice

Sorry it took me a while to get back to you. It sound like what you described might be causing the problem. Do you have a link to the page?



 
jake

jake
3 posts
---
Location:
n.a.
25.09.2012 09:03

Re: PDF icon appears twice

Unfortunately it is a private site and my boss will not allow me to make it public. Like I said its not a big deal. I can live with it.

I am having a different problem now. Whenever I create a pdf, none of the images are displaying. Instead of an image, I see:

Image not found
http://localhostimages\summer2012\levin\money.jpg


This is a local environment, but it does the same thing. Instead of localhost, it is www.mysitename.com. The image is saved in localhost\images\summer2012\levin\money.jpg and displays on my joomla site.

I saw the other post about this, but cannot tell what the user did to fix it. Any help would be greatly appreciated.

Thanks.

Edited by jake - 25.09.2012 09:05